Directie: Lieke Hobus (GGS 1) & Mirjam Jansen (GGS2)
Vrijeschool
Locatie: Amsterdam Zuid (2 locaties)
Adres:
GGS1: Hygiëaplein 47, 1076 RS Amsterdam, (Naast Sportpark Olympiaplein), Link Google Maps
GGS2: Fred. Roeskestraat 82, 1076 ED Amsterdam (Bij begraafplaats Buitenveldert), Link Google Maps
Website: www.geertgroteschool.nl
Telefoonnummer: 020 671 6090

Grootte:
Personeelsleden: 63

Schooltijden
Ma/di/do/vrij: 08:30 t/m 14:45
Woe: 08:30 t/m 13:00

Creatieve materialen:
Vrijeschool dus vrij veel. GEEN digibord aanwezig.

Visie:
Als vrijeschool voor basisonderwijs gaan we uit van de mogelijkheden van het kind zelf. Door het stimuleren van zijn talenten bieden we het kind een evenwichtige ontwikkeling, zowel op cognitief en fysiek als op sociaal-emotioneel gebied.

Kinderen beschouwen we als individuen die met een eigen doel op de wereld komen. Een doel dat ze met hun talenten en hun gedrevenheid willen verwezenlijken. Om zich als mens op aarde te ontplooien. Daarom begeleiden we onze kinderen om innerlijk vrij, creatief en onafhankelijk te worden. En bieden we de kennis en vaardigheden waarmee ze hun doelen kunnen verwezenlijken. Het belangrijkste uitgangspunt van de vrijescholen is de gedachte dat ieder kind zich in vrijheid moet kunnen ontwikkelen tot wie het in diepste wezen is. Juist het herkennen en stimuleren van de mogelijkheden van kinderen staat centraal.

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.