Directie:  Ellen Scheermeijer (directeur), Jolanda Witlox
Vreedzame school
Schoolbestuur: ASKO
Locatie: Amsterdam IJburg
Adres: Diemerparklaan 11, 1087 EM Amsterdam, Link Google Maps
Telefoonnummer: 020 398 1540
Website: https://www.askoscholen.nl/scholen/willibrord/Paginas/default.aspx

Grootte:
Klassen: 16
Personeels leden: 35

Schooltijden
Ma/di/do/vrij: 8.30 tot 14.30 uur.
Woe: 8.30 uur tot 12.15 uur

Creatieve middelen:
Niet heel veel op vooraad.

Visie:
Onze school is voor alle kinderen op IJburg. De Willibrord is een ontwikkelingsgerichte school, waar gewerkt wordt vanuit thema’s en waar we kinderen helpen om een kritische en ontdekkende houding te ontwikkelen. 

Wij vinden het belangrijk dat kinderen lekker in hun vel zitten, nieuwsgierig zijn en sociaal en emotioneel vanuit hun kracht handelen. Maar ook dat ze vragen durven stellen, met elkaar kunnen spelen en werken, van alles willen onderzoeken, leren lezen, rekenen, schrijven en bouwen.

De Willibrord werkt vanuit het principe van Ontwikkelingsgericht Onderwijs (OGO). Een belangrijk uitgangspunt is om betrokkenheid bij kinderen te creëren. Dit doen we door thematisch te werken en allerlei activiteiten te organiseren die dichtbij de wereld van het kind staan. Wij gaan er namelijk van uit dat zodra kinderen betrokken raken, de motivatie ontstaat om te leren.

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.