Vandaag staan we prominent in de Trouw: op de voorpagina, op de cover van ‘de Verdieping’ èn daarin ook weer met twee volle pagina’s!

We zijn hier erg trots op. Vanaf juni 2017 hebben we met een groeiend team keihard gewerkt om onze drie doelen te bereiken:

-waardevolle lesdagen voor leerlingen,

-minder stress voor directeuren en

-meer inkomsten voor freelance kunstenaars.

We zien dat we steeds beter deze doelen behalen en dat een groeiende groep mensen (leerlingen, ouders, directeuren en basisschooldocenten) op een toenemend aantal scholen waardeert wat we doen.

We weten zeker dat we ook andere scholen, leerlingen en freelance docenten (vooral kunstenaars maar nu ook wetenschappers en hopelijk binnenkort ook journalisten) hier blij mee kunnen maken.

Uiteindelijk hopen we ervoor te zorgen dat er nergens in Nederland meer kinderen naar huis worden gestuurd. Dat een zieke meester of juf gewoon thuis kan blijven om beter te worden zonder schuldgevoel. Dat een basisschooldirecteur geen stress meer voelt als de telefoon piept, bang dat er wéér iemand zich ziek meldt. We hopen dat conciërges, gymdocenten en intern begeleiders gewoon hun eigen werk kunnen doen op school.

Als je hier aan mee wilt helpen, horen we dat graag!

Freelance docent? Vul je gegevens in op de site als je docent wilt worden via ons.

Directeur basisschool? Bel ons voor een afspraak.

Ouders van leerlingen die regelmatig naar huis worden gestuurd? Vertel aan de school dat we niet duurder zijn dan een gewone basisschooldocent!

Investeerder? Lees dit!

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.