Hoe werkt het?

Het begin

Welkom, fijn dat u gebruik wilt maken van de diensten van Lukida. Bij Lukida vinden wij persoonlijk contact zeer belangrijk. Wij willen graag weten wie u bent.

Het starttarief voor een school is 200 euro.

Het welkomsgesprek

Nadat wij nader kennis hebben gemaakt en een goed beeld hebben gekregen over de wensen en behoeften van u en uw school, kunt u de eerste aanvraag bij ons aanmelden. Bent u voor een korte klus op zoek naar een Lukida docent? Dan mag u de aanvraag doen via WhatsApp. Bent u op zoek naar Lukida docenten voor een langdurige klus of een specifieke klus? Dan zal één van onze collega’s (Mabel Privée) contact met u opnemen om dieper in te gaan op de aanvraag.

We stellen vast wat belangrijk is om te weten voor dat we de samenwerking starten.

De eerste invaller

Die aanvraag kunt u bij ons doen via WhatsApp. Na het kennismakingsgesprek maken wij een profiel voor de school aan in ons systeem, daarin komt alle belangrijke informatie over de school te staan, zoals de contactpersoon, het adres en de telefoonnummers. Ook maken wij een WhatsApp groep aan met u, andere contactpersonen en alle koppelaars van Lukida. Zo kunt u via deze appgroep een aanvraag bij ons indienen. De koppelaars gaan dan op zoek naar een geschikte match!


Als onze koppelaar een match heeft kunnen maken met de school en een Lukida docent, maken wij een match aan via LukidaMatch. U ontvangt dan een koppelingsmail met alle belangrijke informatie. Zoals wie de Lukida docent is, welke dag(en) de Lukida docent komt, de achtergrond van onze Lukida docent, het tarief en de contact gegevens.

Een eerste dag is spannend, maar wordt als heel waardevol ervaren.

De mogelijkheden

Lukida biedt twee soorten creatieve invallers aan: de (vak)docenten en de Regulier+ docenten.

De twee soorten zijn:
– Een (vak)docent is een creatief persoon met een eigen lesprogramma die de dag naar eigen vakgebied invult (denk aan: theater, dans, etc.).
– De Regulier+ docenten kunnen het reguliere programma van de afwezige docent overnemen. In dit programma combineren zij de reguliere leerdoelen (rekenen, taal, etc.) met hun eigen creativiteit in het eigen lesprogramma.

Meer weten over de mogelijkheden en de tarieven?