creatieve invallers

‘Lukida Onderwijs is precies wat ik zocht!’creatieve invallers

Dit horen we regelmatig van mensen die ooit de Pabo hebben gedaan, maar die vertrokken zijn uit het onderwijs. Ze waren hun enthousiasme voor het onderwijs verloren door de werkdruk, de administratieve verplichtingen, ouders die het werk zwaarder maakten of omdat ze geen vrijheid voelden om hun eigen ideeën in hun lessen te verwerken.

Ze zijn daarna een andere opleiding gaan doen, in de zorg bijvoorbeeld, of een kunstopleiding, maar hun liefde voor het basisonderwijs is altijd aanwezig gebleven. En dan komen ze, soms jaren nadat ze uit het onderwijs gestapt zijn, Lukida Onderwijs tegen. Wij zorgen ervoor dat freelance vakdocenten met liefde voor het basisonderwijs kunnen helpen met het terugdringen van het lerarentekort. En daar willen deze voormalige meesters en juffen zich graag bij aansluiten!

Pabo-docenten kunnen natuurlijk lesgeven in alle vakken, maar ze willen het liefst zelf lessen vormgeven in vakgebieden waar ze de grootste liefde voor voelen. Soms is dat een kunstvak waar ze zich later verder in bekwaamd hebben, soms is het een onderdeel van het reguliere curriculum, waar ze altijd het meest enhousiast over waren. Bij Lukida Onderwijs is dat zeker mogelijk. Wij helpen met het samenstellen van waardevolle dagprogramma’s zodat ze hun kennis en ervaring op de best mogelijke manier kunnen inzetten voor het basisonderwijs.

Wij werken met scholen (in de hele Randstad en daar vlak buiten) samen die soms op korte termijn invallers nodig hebben (dezelfde dag nog) maar die vaak ook kleine vacatures moeten invullen, of die de werkdrukverlagende middelen op een zo waardevol mogelijke manier willen gebruiken. Dit zijn natuurlijk de perfecte klussen om deze pabo-ers voor in te zetten.

Voel je je aangesproken? Is dit ook iets voor jou? Of ken je iemand die dit interessant zal vinden?

Deel dan dit bericht!

Hier  meteen inschrijven

Vragen:

info@lukida.com

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.