blog

Subsidie beschikbaar voor scholen om leerlingen te helpen leerachterstanden in te lopen

Staatscourant 2020, 28472 | Overheid.nl > Officiƫle bekendmakingen

Aanleiding Op 15 maart 2020 besloot het kabinet dat scholen en mbo-instellingen met ingang van 16 maart 2020 fysiek zouden worden gesloten in het kader van het tegengaan van de verspreiding van het coronavirus. Scholen en instellingen zijn sinds die sluiting aan de slag gegaan met het organiseren van onderwijs op afstand.

Als scholen extra geld nodig hebben om leerlingen te helpen achterstanden in te lopen, veroorzaakt of verergert door de Corona-crisis, kunnen ze gebruik maken van deze subsidieregeling. Er zit een maximaal bedrag aan, dus spoedig aanvragen is een goed idee!

Is jouw school bezig met het samenstellen van een zomerprogramma? Denk dan ook aan docenten van Lukida die vanuit hun expertise taal- en rekenonderwijs kunnen verrijken. Een theatermaker kan de woordenschat vergroten, een beeldend kunstenaar kan abstracte rekensommen concreet maken. En een programma verrijkt met creatieve lessen zal de leerlingen helpen hun enthousiasme voor de zomerschool te vergroten.

Mail naar directie@lukida.com voor meer informatie.

creatieve basisschool onderwijs

foto door Boukje Kassenaar

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.