Directie: Margaret Rottier (directeur) en Bert Mellink (adjunct)
Openbare basisschool & Vreedzame school
Schoolbestuur: AWBR
Locatie: De Westerparkschool heeft TWEE locaties: nabij het begin (vanaf het IJ gezien) van het Westerpark, en bij het einde van de Van Hallstraat.
Adres: Van Hallstraat 621, 1051 HE Amsterdam, Link Google Maps
Adres: Van Hogendorpplein 11, 1051 AX Amsterdam, Link Google Maps
Telefoonnummer Van Hogendorpplein: 020 – 686 01 44
Telefoonnummer Van Hallstraat: 020 – 684 37 54
Website: https://westerparkschool.nl/

Schooltijden:
Ma/di/do: 08.30 – 11.45 uur & 12.45 – 15.00 uur
Woe/vrij: 08.30 – 12.40 uur

De kleuters van de locatie Van Hogendorpplein kunnen aan het eind van de ochtend en de middag 5 minuten eerder bij de voordeur worden afgehaald, zodat zij rustig de school kunnen verlaten. De kleuters op de locatie Van Hallstraat kunnen 5 minuten eerder in de klas worden opgehaald.

Vijftien minuten voor de aanvang van de lessen gaan de schooldeuren open. U mag uw kind naar de klas brengen. Wij verwachten dat iedereen op tijd in de klas is, zodat de lessen om 8.30 uur en 13.00 uur kunnen beginnen.

Visie:
Ons motto is: ‘Zorgzaam omgaan met verschillen’ dat wil zeggen dat wij uitgaan van verschillen en verschillen waarderen.  Wij zijn een gemengde buurtschool: onze schoolpopulatie vormt een afspiegeling van de buurt waar een verscheidenheid aan culturen aanwezig is.

In ons onderwijs zorgen we voor een evenwichtig aanbod in het aanleren van kennis, het leren van praktische vaardigheden, het leren om op een goede manier met elkaar om te gaan en het stimuleren van de persoonlijke ontwikkeling. Wij vinden het belangrijk dat kinderen met plezier naar school gaan en dat ze een positieve houding ontwikkelen ten aanzien van leren.

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.